nl-vlag  union-jack 


Sauna Duinzigt Den Haag, compact en compleet! 
Sauna, Zon & Sportcentrum Duinzigt

zwembad01Sauna, zon- en sportcentrum Duinzigt in Den Haag bestaat ruim vijfentwintig jaar. In die periode is Duinzigt uitgegroeid tot een compleet sauna, zon & sportcentrum. Een compacte locatie, waar je echter van alles vindt: van drie verschillende sauna's met de nodige voorzieningen als douches, stortbaden, rustbanken, zonnebanken, een compleet ingerichte sportzaal en een kleine bar/bistro.

Een sfeer waar we trots op zijn!

Sauna, zon en Sportcentrum Duinzigt kent een uitgangspunt: iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen en persoonlijke aandacht staat voorop. Discretie staat hoog in het vaandel en Jan & Danny zijn trots op de goede sfeer, passend in het Benoordenhout. Vaste bezoekers van Sauna Duinzigt stellen dit op prijs maar delen dit gevoel vaak snel met nieuwe gasten.

Kwaliteit en wettelijke eisen

Onze faciliteiten staan onder dagelijkse controle. Jan & Danny hechten grote waarde aan het feit dat de wettelijke regels die besmetting met de legionellabacterie moeten voorkomen, worden nagevolgd. Bovendien heeft Sauna Duinzigt een controleabonnement bij Titaan, Watertechnisch Adviesbureau in Weert.

Sauna Duinzigt behoudt zich het recht om klant(en) te weigeren.

Member Login

×