nl-vlag  union-jack 

Fitness Events

fitness-eventEen bedrijfsevent organiseren?


Wat dacht u van een actieve bezigheid? Bedrijfsfitness bij Sauna Zon & Sportcentrum Duinzigt in Den Haag is een geschikte keuze. Binnen 25 jaar hebben Jan & Danny Duinzigt ontwikkeld tot een complete sauna-, zon & sportcentrum. Ons fitnesscentrum is voorzien van alle nodige faciliteiten. Onze sauna's worden geregeld gecontroleerd door Titaan watertechnisch adviesbureau in Weert.

Sportief en fit personeel

Een bedrijfsfitness dagje voor uw personeel in ons sportcentrum in Den Haag kan alle kanten opgaan. De fitnessfanaten komen natuurlijk uitgebreid aan hun trekken. In onze fitnesszaal is het trainen geblazen. Maar de minder actieve personeelsleden grijpen deze bedrijfsfitness activiteit bij Duinzigt Den Haag misschien aan om even lekker te ontspannen. Bijkleuren op de modernste zonnebanken, of onze verschillende sauna's ervaren, Duinzigt heeft voor elk wat wils.

Buitentraining

Vanwege de ideale ligging is Sauna Zon & Sportcentrum Duinzigt de ideale uitvalsbasis voor buitentraining. U kunt met het hele bedrijf aan de volgende activiteiten doen:

  • wandelen
  • hardlopen
  • powerwalking
  • nordic walking
  • Xco walking

zijn populair bij de bezoekers van Sauna Zon & Sportcentrum Duinzigt, maar ook een survival of een hindernisparcours is in combinatie met onze sauna faciliteiten een geweldige beleving.

Member Login

×